PRODUKI KAMI

Jewelry

Pambuka ringkes

Dumunung ing Tongshan, China, Hubei Jingcan Glass Co, Ltd khusus ing riset, pangembangan lan produksi produk bahan kaca, kayata manik rhinestone, manik kaca kristal, gelang manik & kalung, watu mewah Crystal, chaton kaca, bandan rhinestone, bagean candelier kristal lan aksesoris sandhangan dll.

BABAGAN AWAKE DHEWE

We always insist on the principle of high quality, competitive prices, best service, timely delivery. Especially, honesty and trust are vital diathesis in internet business.

Kompetensi Inti

Kita mesthi mekso prinsip kualitas, harga kompetitif, layanan paling apik, pangiriman pas karo wektu. Utamane, kejujuran lan kepercayaan iku diatesis penting ing bisnis internet.

Our factory has experience in producing for more than 10 years, and has started to export for 8 years.

Nduwe pengalaman

Pabrik kita duwe pengalaman ngasilake luwih saka 10 taun, lan wiwit ngekspor sajrone 8 taun.

Now 70% of our products are exported to all over the world, including South America, North America, Central America, Middle-East, East Europe, Africa, etc.

Diekspor menyang Donya

Saiki 70% produk kita diekspor ing saindenging jagad, kalebu Amérika Kidul, Amerika Lor, Amerika Tengah, Timur Tengah, Eropa Wétan, Afrika, lsp.

APLIKASI

Rega Kualitas, Kompetitif

APLIKASI

Layanan Paling apik, Kejujuran lan Kepercayaan